Genta Ismajli është rritur përtej oqeanit, në Amerikën e largët, ku e ka kaluar fëmijërinë dhe një pjesë të mirë të rinisë së hershme, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja u kthye në Kosovë për të realizuar ëndrrën e saj të madhe për të qenë këngëtare e afirmuar.

Genta, la pas vete jetën që kishte ndërtuar në SHBA, nënën dhe dy motrat e saj, njëra më e madhe e tjetra më e vogël se ajo, shkruan “Kosovarja”.

Motra e madhe e Genta Ismajlit është nënë dhe ende duket shumë në formë, moderne dhe cool. Në të njëjtën linjë shfaqet edhe e ëma e saj./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË