Motrat Mustafa e kanë publikuar projektin e tyre më të ri muzikor.Motrat Mustafa e kanë publikuar këngën e re.

‘Dasma’ titullohet projekti më i ri muzikor i tyre i cili vjen i realizuar edhe me videoklip profesional.

Për muzikën dhe tekstin është kujdesur Ilir Berani dhe kënga ka filluar të pëlqehet nga publiku pasi edhe është publikuar në sezonën ku më së shumti ka dasma.

Ndryshe motrat Mustafa janë shumë të dashura për publikun dhe me këngët e tyre kanë arritur suksese të cilat nuk po i ndalin as sot./Lajmi.net/.

MUND TË JU PËLQEJNË