Është ndër aktorët më të njohur në vend, që për vite me rradhë ka realizuar shumë role që kanë marrë dashurinë e publikut, shkruan “Kosovarja”

Aktori i njohur kosovar është bashkëshort e prind i dedikuar, profesionist i vërtet në
fushën e tij, por edhe besimtar devotshëm.

Çfarë thotë Rafuna për leximin:

“Lexoj shumë libra dhe e kam tejkaluar numrin katër shifror të lexuarit të tyre. Ndërsa Libri që të len përshtypje më shumë është padyshim Kurani. Unë para se të lexoj Kuranin kam lexuar mjaft BestSellera të autorëve të ndryshëm të mëdhenj botërorë. Dihet çka është i ardhur nga qielli e çka nga imagjinata dhe inspirimi, duke pasur motiv vetëm perceptimin, imagjinatën dhe motivin autori”, thotë aktori. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË