Një nxënëse 14 vjeçare ka vdekur pas telefoni i saj shpërtheu nën jastëk ndërsa po flinte.

Alua Asetkyzy Abzalbek shkoi në shtrat duke dëgjuar muzikë në shtëpinë e saj në Bastobe, Kazakistan.

Mëngjesin tjetër, ajo u gjet e vdekur në mënyrë tragjike me telefonin që kishte shpërthyer pranë kokës së saj.

Telefoni i mençur ishte i futur në një prizë elektrike.

Ajo besohet të ketë pësuar lëndime të rënda në kokë dhe vdiq në vend gjatë shpërthimit.

Ekspertët e mjekësisë ligjore konfirmuan më vonë se celulari shpërtheu në mëngjes herët pas mbinxehjes dhe ky ishte shkaku i vdekjes, thuhet në raportet lokale.

Vdekja e saj u përshkrua si një “aksident tragjik”.

MUND TË JU PËLQEJNË