Ka ndërruar jetë ish- i punësuari i RTP-së dhe RTK-së, Abdyl Rudari.

Lajmi është bërë publik nga ana e Sindikatës së Pavarur të RTK-së, përmes një njoftimi të publikuar në Facebook.

Njoftimi i plotë:

Sindikata e Pavarur e RTK-së me pikëllim ka marrë lajmin për vdekjen e ish të punësuarit të RTP-së dhe RTK-së, Abdyl Rudarit.

SPRTK u shpreh ngushëllime familjarëve, miqve dhe kolegëve.

U prehtë në paqe shpirti i tij!

MUND TË JU PËLQEJNË