Arta Elezaj është nga ata emrat e njohur që ka lënë shenja nga do që ka shkuar.

Ndonëse e re në moshë, kjo nuk e ka penguar që të punojë dhe të fitojë zemrën e gjithë publikut, si në vend ashtu dhe në diasporë, shkruan Kosovarja.

Talenti dhe pasioni për aktrimin, e kanë bërë të triumfojë dhe të dallohet ndër aktoret e tjera ,dhe të çmohet për çdo gjë që ka dhuruar.

Arta nuk e ka treguar veten vetëm në aktrim, por ajo ka bërë me dije me qindra herë se gëzon një bukuri të jashtëzakonshme.

Këtë e dëshmon përmes fotografive e fotosesioneve të ndryshme, e cila jo shumë rrallë di të lëjë shumë emra të njohur në hije.

Por, me këtë fakt jo secili pajtohet, pasi gjithmonë del dikush që ti drejtohet me ofendime e fjalë nga më të pahijshmet.

Me këtë edhe së fundi u përball, pasi njëri nga ndjekësit nuk la fjalë të keqë pa ia thënë, i cili me shumë gjasë ia ka arritur qëllimit që ta nervozojë e t’ia sfidojë durimin deri në këtë masë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË