Ka vite që Ermal Fejzullahu është në skenë, pranë publikut dashamirës që e mirëpret gjithmonë. A e ka menduar që gruaja e tij do ti bëjë konkurrencë me famë?

Me gjasë, jo. Por, ja që e shoqja e Ermalit, Ariana, është bërë një ndër anëtarët e familjes më me ndikim në publik, shkruan “Kosovarja”.

E ndjekur në rrjete sociale, e komentuar, e pëlqyer. Ermali, tashmë ka në krah një grua që arriti shpesh ta vë në pah edhe vetë atë, në momentet kur këngëtari nuk kishte ndonjë risi në muzikë.

Ariana është në ditët e fundit të shtatzanisë, ajo pritet ta sjell në jetë fëmijën e katërt, që thuhet se është vajzë. Çifti, këto ditë janë shfaqur disa herë në krahët e njëri tjetrit dhe duken shumë të lumtur, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË