Dikur ishte apsolutisht një nga fytyrat më të njhura të ekranit, ndërkaq viteve të fundit shihet dukshëm më rrallë, shkruan “Kosovarja”.

Benet Kaçi, u bë i njohur përmes prezantimit atraktiv dhe më ndryshe.

Ai, për vite me radhë prezantoj top listen muzikore.

Sot, Beneti punon në radio dhe kohë pas kohë bëhet pjesë e formateve televizive, por pa qëndruar gjatë në Tv, shkruan “Kosovarja”.

Beneti i dikurshëm dhe i sotshëm, kanë shimë dallim.

Shikojeni edhe ju.

MUND TË JU PËLQEJNË