Personazhet publike nëse fokusohemi tek fiziku i tyre kanë pësuar ndryshime të mëdha.

Të pakënaqura me pamjen e tyre, shumë femra të estradës nuk kanë hezituar që të iu nënshtrohen ndërhyrjeve kirurgjike.

Disa nga to pranojnë të kenë bërë një gjë të tillë, e shumë nga to e mohojnë.

Është këngëtarja, Ronela Hajati ajo që nuk është përfolur të ketë bërë ndërhyrje estetike.

Por, nëse bëjmë krahasimi me fotografit nga shumë vite më parë me ato sot, ndryshimi është i dukshëm, kjo për shkak që metodat e grimit kanë ndryshuar poashtu, ndërsa edhe mosha dhe pjekuria e bëjë punën e tyre.

Ndryshe, Ronela mbetet një nga artistet në të njohura dhe më të suksesshme shqiptare.

MUND TË JU PËLQEJNË