Është nga blogeret më të njohura që arriti të kap famën më shumë se kushdo tjetër.

Ariana Fejzullahu sa shkon e bëhet me më shumë ndikim në mediat rozë, kjo për shkak të punës së saj së pandalshme si një blogere e zonja, shkruan Kosovarja.

Zëri i saj është dëgjuar brez pas brezi, duke u lavdëruar për mënyrën e stilit të saj dhe inspirimin e kombinimeve të veshjeve që po bën çdo herë.

Për Arianën gjithmonë ka zgjedhje se si duhet të vishemi dhe të rregullohemi, kështu duke iu përshtatur gjithashtu kohës dhe motit.

E, ajo jo vetëm që po përshtatet dhe po shkon sipas motit, por po arrin që të na sjell pak rreze dielli në këtë mot me shi.

Thjeshtë dhe shkurtë, a nuk është e mahnitshme? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË