Të dy prindërit kanë hise të barabartë në rritjen e fëmijës.

E për këtë po kërkohet pushim prindëror edhe për baballarët.

Për këtë duhet që edhe baballarët ta gëzojnë të drejtën e pushimit prindëror.

Ndryshimi i ligjit për këtë pushimin e lehonisë dhe prindëror u kërkua edhe në këtë takim ku mori pjesë edhe ambasadorja suedeze, Kerin Henmarck.

Ata vizituan kompaninë “Baruti”, i vetmi biznes që u jep pushim baballarëve.

Andaj, pjesëmarrësit po kërkojnë të merret ky shembull.

MUND TË JU PËLQEJNË