Djaloshi i propozon fejesë në mënyrë të veçantë të dashurës së tij.Gjatë mbrëmjes së maturës të shkollës së mesme teknike të Drenasit, nxënësit ishin prezent të një ngjarjeje shumë të veçantë.

Këngëtari Arsim Gashi ishte duke performuar gjatë këtij organizimi ku në një moment njofton se një djalosh kishte planifikuar t’i propozojë fejesë të dashurës së tij nën praninë e shokëve të gjeneratës.

Ai ftoi çiftin në skenë, ku nxënësi si një zotëri i vërtetë u gjunjëzua për të dashurën e tij dhe i propozon fejesë, moment ky që do të mbetet përgjithmonë në kujtesën e çiftit nga Drenasi.

MUND TË JU PËLQEJNË