Prishtina vazhdon të jetë qyteti me më së shumti dyndje në trafik.

Shpesh qytetarët ballafaqohen me pritje të gjata në kolona, derisa kjo gjendje vazhdon për vite me radhë.

Në orët e para të mëngjesit të sotëm Lagjja Veternik është bllokuar nga makinat, ku është krijuar tollovi në trafikun rrugor.

Nga kjo fotografi e siguruar nga Indeksonline mund të shihni radhën e gjatë të veturave dhe kolonën.

MUND TË JU PËLQEJNË