Për të gjithë publikun është bërë një fytyrë shumë e dashur dhe e pëlqyer.

Është fjala për moderatoren e njohur Kaltrina Mikushnicën, e cila me shkathtësitë e saj ka arritur që pëe shumë vite të jetë pjesë e ekranit dhe pjesë e secilës shtëpi, shkruan Kosovarja.

Pozitiviteti i saj që ka reflektuar gjithmonë në televizion ka bërë që të ndjeket nga të gjithë, madje të bëhet shembull i shumë vajzave, se si duhet të jetë një femër e pavarur dhe e zonja.

Por, përveç atraktivitetit që Kaltrina ka dhuruar në emisonet që ka drejtuar, ka zgjuar kureshtje edhe për bukurinë e rrallë që gëzon.

Po, ajo shquhet për një sharm, elegancë dhe stil, që jo te çdo femër mund të gjendet.

 

Andaj, edh kjo ka ndikuar që të përcjellet edhe përmes rrjeteve sociale, për çka nuk iu mungon fare aktiviteteve dhe realizimeve te fotografive e fotosesioneve.

Çdo herë e mrekullueshme dhe e bukur, sa edhe në paraqitjen e fundit po duket tamam si një kukull dhe sharmante. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË