Gjatë natës së sotme i ftuar në “Kojshia Show”, ishte Gjenerali i Ushtrisë së Kosovës, Naim Haziri. Ai foli rreth themelimit të Ushtrisë së re.

Derisa, Gjenerali Haziri ishte duke folur për Ushtri, në studio erdhi erdhe një nënë shqiptare, 1o6-vjeçare.

Ajo iu drejtua me disa fjalë Gjeneralit Haziri, ku e përgëzoi për Ushtrinë.Madje ajo kishte krijuar disa vargje me shumë rima për Ushtrinë dhe për liderët kosovarë.

Gjithashtu, 106-vjeçarja foli edhe për luftërat që i ka përjetuar. SHIHNI VIDEON:

 

MUND TË JU PËLQEJNË