Nera Fejzullahu është gruaja e ikonës së këngës shqipe, Sabri Fejzullahut.

Ata së bashku me familjen e tyre, përbëjnë një ndër familjet më të përfolura shqiptare.

Pavarësisht moshës, Nera është tejet aktive në rrjete sociale dhe vazhdimisht poston fotografi nga më të ndryshmet.

Nera dhe Sabria kanë marrë pjesë në një ballo, ku janë shfaqur duke vallëzuar me njëri-tjetrin.

Të veshur me shumë stil dhe të kombinuar bukur, frizura e Nerës ka marrë vëmendjen.

MUND TË JU PËLQEJNË