Problemi i vetëm me shumicën e “spray tan” është se ato janë të vështira për t’u vendosur ose dukem në mënyrë misterioze të spërkatur.

Por, një ditë ose më vonë, këmbët e tuaja mund të kruhen si askush tjetër.

Për t’i evituar këto probleme, ndiqni këshillat më poshtë:

Kujdes me çka depiloni këmbët

Ju mund të përdorni krem ​​rroje por, kontrolloni briskun tuaj, sepse shumica e brisqeve kanë një shirit hidratues i cili do të lërë një pjesë me lagështi në këmbët tuaja.

Bëni scrub 2-3 ditë para “spray tan”

Gjëja më e rëndësishme që ju mund të bëni për të siguruar një lyerje të barabartë të aplikuar është që të bëni scrub mirë dy ose tre ditë më parë, jo ditën e trajtimit.

Shmangni hidratimin e tepërt

Kur jeni jashtë dushit, mos bëni hidratim të tepërt, sepse kjo do të krijojë një pengesë me ngjyra të shpërndahet mirë. Ekziston një përjashtim, dhe kjo është në fytyrën tuaj, veçanërisht nëse keni pore më të mëdha.

Ajo që vishni pas trajtimit varet nga sa ju djersiteni.

Nëse djersiteni shumë, është mirë të vishni rroba të gjera dhe atë ditë mund të mos vishni sytjena. Në doni të bëni dush, pritni 12orë pas trajtimit.

Mbajini kafshët dhe partnerin tuaj në një distancë

Kafshët shtëpiake do të pëlqejnë t’ju lëpijnë sepse formulat për rrezitje, rrjedh nga sheqeri. Kurse partnerin mbajeni larg vetëm atë ditë.

MUND TË JU PËLQEJNË