Teksa psikologët e thonë që besimi duhet të jetë themeli i një marrëdhënieje të fortë dhe të pjekur, disa njerëz sërish mund të dyshojnë se partneri i tyre nuk është besnik për shkak të përvojës së kaluar traumatike ose të së kaluarës dhe pasigurive të tyre.

Ta imagjinosh partnerin tuaj me një person tjetër mund ta çmend secilin, kështu që ndonjëherë është më mirë të merrni frymë thellë dhe të vlerësoni nëse ka vërtetë diçka për t’u shqetësuar.

Ne e kuptojmë se sa e rëndësishme është të jesh i sigurt për pozicionin tënd në marrëdhënie, kështu që e mblodhëm një listë të shenjave që mund të tregojnë se partneri juaj është plotësisht i përkushtuar dhe nuk mendon për mashtrim.

Është i sinqertë me ju në lidhje me gjithçka

Tregon përkushtim për lidhjen tuaj

Ndjenja e tij/saj është konsistente

Bën përpjekje të mjaftueshme për ta bërë marrëdhënien tuaj të funksionojë

Është i/e vërtetë dhe emocionalisht i/e hapur me ju.

Nuk është i/e frikësuar të shfaqë dashuri fizike.

Nuk bëhet xheloz

Ju përfshin në të gjitha sferat e jetës

I merr parasysh mendimet dhe dëshirat tuaja

Ti je gjithmonë në mendjen e tij/saj

MUND TË JU PËLQEJNË