Vëlla e motër, Remzie e Nexhat Osmani, prej shumë vitesh janë tandem i njohur në skenën e muzikës popullore, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja nga Mushtishti, kanë një mori bashkëpunimesh, si këngë me videoklipe dhe albume muzikore të përbashkëta.

Remzia e Nexhati janë bashkë thuajse në të gjitha dasmat. E, megjithëse njëri jeton në Mushtisht, e tjetra në Prishtinë, lidhja mes tyre është tejet e fortë, shkruan “Kosovarja”.

Remzia, thotë se është e kënaqur dhe e lumtur pranë vëllait, që është më i vogël me moshë dhe e dëgjon.

Dihet që Remzia ka kontribuar shumë për popollarizimin e vëllait.

MUND TË JU PËLQEJNË