Prezenca e tij tash e sa vite në tregun muzikor, ka dëshmuar se është një zë mjaft i kërkuar nga publiku, shkruan Kosovarja.

Nuk është se i pëlqehen vetëm këngët e tij solo, por edhe ato që i këndon bashkë me motrën e tij Remzien.

Përveç, si një këngëtar mjaft i zoti dhe i angazhuar me projekte muzikore, dasma e ahengje të ndryshme ai ndan kohë edhe për familjen e tij.

Kemi pasur rastin që në dasmën e nipit të tij Hamzës të njoftohemi me familjen e tij pak më afër se herave tjera.

Nuk la pa u komentuar edhe pamja e gruas së tij, Xhevahires me të cilën kanë një djalë e dy vajza.

Si dy “kukulla të vogla” , vajzat e tyre shihet dukshëm se e madhja i ka ngjarë nënës e vogla babait.

E natyrisht, që kur ke nënë e baba të hijshëm as vajzat s’kanë si të dalin ndryshe. /Kosovarja/.

 

MUND TË JU PËLQEJNË