Është këngëtarja më e dashur, më e pëlqyer dhe më e dëgjuar.

Mimoza Shkodrën nuk ka gjeneratë që nuk e ka pëlqyer, sepse asnjëherë nuk është përmendur për ndonjë ekzagjerim qoftë nga muzika apo nga veshja e saj, shkruan Kosovarja.

Kjo sepse gjithmonë është vlersuar për të mirë me atë që ka sjellur në tregun muzikor, dhe këtë e kanë dëshmuar dashuria dhe respekti që adhuruesit e saj kanë treguar për të.

Për fytyrën më të ndjekur dhe më tërheqëse nuk ka ndikuar vetëm muzika që të jetë aq e mediatizuar dhe e dëgjuar.

Janë edhe paraqitjet që ajo gjithmonë ka zgjedhur të prezantojë para publikut, duke triumfuar edhe si femra më me stil dhe elegancë.

Fotografitë dhe videot e saj janë ato për çka edhe dëshmojnë këto fjalë, duke treguar se është ndër ato femrat që gëzon linja perfekte e të rralla, ashtu edhe sikur këto të fundit që aq shumë ndezën rrjetet sociale, sa edhe iu ka bërë më vështirë për të vlerësuar se cila është më e mira se tjetra. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË