Femër me ambicie të mëdha, e dashur, dhe e pazëvendësueshme tek publiku shqiptar.

Ndonëse iu shkëput muzikës qysh në adoleshencë, gjurmët e saj ende sillet tek shqiptarët, e sidomos tek moshtarët e saj, shkruan Kosovarja.

Adea Pula, kohëve të fundit fokusin kryesor tek ajo po e drejton mjaft mirë përmes rrjeteve sociale, e cila ka edhe një numër të konsiderueshëm të ndjekësve.

Së fundi, është shfaqur në njërën nga kafiteritë e Greqisë, dhe dukej mjaft në formë të mirë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË