Shumica e njerëzve e kanë përjetuar ndonjëherë ose do ta përjetojnë në të ardhmen ndjenjën e një ndarje, dhe shpeshherë ndarjet dinë të jenë tejet të hidhura emocionalisht.

Ka shumë arsye dhe shkaktarë që shpijnë në nadrje, nga ndryshimet në stil të jetesës e deri te tradhtia, transmeton Telegrafi.

Disa prej ndarjeve janë më të komplikuara se tjerat, duke filluar nga romancat e adoleshencës e deri te martesat me fëmijë.

Por sido që të jetë lidhja, duket se ndarjet janë të ndara në disa lloje.

E pafalshmja

Kjo është një ndër arsyet më të zakonshme se përse ndahen çiftet.

Tradhtia, aferat ose aferat emocionale të gjitha konsiderohen pabesi.

Për shumicën e njerëzve, kur të ndodh kjo, nuk ka më asgjë për t’u diskutuar dhe lidhja përfundon.

Befasia…

Për disa njerëz, në sytë et yre lidhja mudn të ketë qenë duke shkuar shumë mirë derisa të ketë përfunduar papritmas.

Kjo lloj ndarje mund të vjen në çdo kohë dhe njëri gjithmonë mbetet i befasuar.

Pauza…

Kjo është një formë toksike e ndarjes, ku fundi nuk është definitiv ende.

Ndonjëherë mund të fillojë duke kërkuar njëri më shumë hapësirë, ose pauzë, pa parametra të definuar.

MUND TË JU PËLQEJNË