Dihet, qëndrimi ndaj initmitetit është i ndryshëm nga personi në person, qoftë nga karakteri, shenja e zodiakut, predispozicioni gjenetik, ka shumë faktorë që përcaktojnë preferencat tona nën çarçafë në një mënyrë të caktuar dhe në mesin e tyre duket se ekziston edhe ngjyra e flokëve.

Studimet e fundit të kryera nga një prodhues i prezervativëve në një kampion djemsh të moshës 17 deri në 34 vjeç kanë treguar që edhe sipas ngjyrës së flokëve, inimiteti i secilit person është i ndryshëm. Le të zbulojmë se si ngjyra e flokëve tuaj ndikon në jetën tuaj intime dhe nëse ky hulumtim ka dhënë rezultate “të vërteta”.

Gratë dhe burrat me flokë të errët janë më keq nga të gjithë. Përveç faktit se janë në të vërtetë më të prirurit për tradhëti dhe aventurat e çmendura të një nate, është treguar se ata vizitojnë faqet e njohjeve online në kompjutera dhe smartphone më shpesh për të takuar njerëz të rinj të interesuar për takime pikante. Erotika, i shtyn ata vazhdimisht të kërkojnë “zjarre” të reja për të demonstruar aftësitë e tyre “të supozuara”.

Biondet gjithmonë janë parë në pamje të zakonshme si individë engjëllor dhe paqësor, por a është vërtetë kështu? Në të vërtetë jo saktësisht, ata që kanë këtë ngjyrë flokësh vdesin për marrëdhënie. Në makinë, në shtrat, në lavatriçe, në vaskë, me pak fjalë, asgjë nuk kënaq oreksin e këtyre “engjëjve të rremë”. 

Gratë me flokë të kuq janë më të prirurat për të vlerësuar marrëdhëniet. Kjo nuk është verifikuar plotësisht, por testi tregoi se të kuqtë dhe ishin më të gatshmit për të eksperimentuar me pozicione të reja, madje edhe ato më të paimagjinueshme dhe krijuese.

Ata me flokë kafe dihet që janë shumë pasionantë, por jo vetëm: flasin edhe për besueshmërinë, një karakteristikë që shpesh kërkohet nga një partner. Për ata që kanë këtë ngjyrë të flokëve,marrëdhënia është aq e ngutshme dhe aventureske, por edhe besnik dhe i dashur: nuk ka asnjë tendencë për të jetuar aventura një-natë, por përkundrazi të mbash një partner fiks, me të cilin të jetojë një histori të shëndetshme dashurie dhe me pasion.

MUND TË JU PËLQEJNË