Vajza nuk mund të merrte pjesë në fejesën së vëllait.

Grupet e shumta të Facebook-ut, kohën e fundit janë bërë vend takim për shumë persona për të treguar problemet që kanë.

Nga njëri-tjetri ata kërkojnë këshilla për zgjedhjen e probleme me të cilat përballen.

Një vajzë, e cila ka dashur të mbetet anonim ka kërkuar ndihmë urgjente në njërin prej këtyre grupeve që numëron më shumë se 150 mijë anëtarë për një problem me të cilin është përballuar.

Si duket vajza, pas ndërhyrjes që e ka bërë në buzët e saj është goditur nga nipi i vogël dhe buza më pas iu është deformuar, e si pasoj ajo nuk mund të marr pjesë në fejesën e vëllait të saj.

“I kam bërë buzët po nipi im i vogël tu desht me përfaqë mka ra boks në buzë të sapo bome, e tash buza u fry shumë pe mbaj me akull shpesh po spo më bjen në vend, kesh te te mjekja që mi ka boa jo veq fillerin ma heki komplet kishte mem ra buza pak ma posht po tash hala ma e ajt mu ka bo…”, është rrëfimi i kësaj vajze, e cila mbeti anonim.

MUND TË JU PËLQEJNË