Ata janë çifti më i komentuar aktualisht.

Aktori i njohur Kadir Dogulu ka festuar ditëlindjen.

Gjatë xhirimeve për projektin e tij të radhës, Kadir ka marrë një surprizë tejet të veçantë nga Neslihan.

Bashkëshortja e tij u shfaq në shesh-xhirim, me një tortë në dorë dhe duke i kënduar këngën e ditëlindjes aktorit.

Një moment vërtet i këndshëm jo vetëm për Kadir, po për të gjithë kastën e aktorëve që u bënë pjesë e festës së çiftit turk.

MUND TË JU PËLQEJNË