Britney Spears, legjenda e gjallë që ka qenë të tabloide gjatë gjithë karrierës se saj për mirë dhe keq, sapo postoi një fotografi të një këpuce Louboutin në Instagram.

Dhe interneti është acaruar së tepërmi.

Kryesisht për shkak të shkrimit të saj, i cili përshkruhet më së miri si diçka që vetëm një person i pasur do të shkruante.

Ky postim ka marrë shumë komente nga ndjekësit dhe fansat e saj, duke e kritikuar për shpenzimet e saja të kota në një botë që njerëzimi vdesin urie.

Disa nga komentet ishin:

MUND TË JU PËLQEJNË