Engjëllusha Salihu është ndër portretet më të bukura të estradës.

Për një kohë të shkurtër ka arritur të krijojë karrierë të suksesshme, dhe këngë të njëpanjëshme që publikon i dëgjon me shumë ëndje, shkruan Kosovarja.

Engëllusha jo vetëm nga këngët e saj por edhe nga performancat e saj të veçanta ka bërë të jetë e kërkuar dhe e ndjekur gjithandej.

Përveç muzikës, edhe në jetën private është mjaft e plotësuar. E, këtu egzistojnë disa persona që ia bëjnë jetën më të bukur dhe më me kuptim.

Ata janë nipat dhe mbesat e saj, e cila asnjëherë nuk iu reziston dashurisë së tyre, dhe përqafimeve kur është pranë tyre.

E, këtë herë duket se nuk i mjaftuan këto, dhe dy mbesave dhe njërit nip, ia shkrepi një fotografi, ku edhe la për të kuptuar se kujdeset mjaft mirë për ta, për të pasur kujtime të bukura në të ardhmen. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË