Princit Harry iu desh të linte vetëm në shtëpi Meghan-in dhe djalin Archie, për të qenë present në dasmën mbretërore të Mbretëreshës Philip dhe Pippës.

Zonjusha Gabriella Windsor do të martohet me financierin 40-vjeçar Thomas Kingston në Chapel të Shën Gjergjit, Windsor Castle ditën e sotme.

Kjo është dasma e tretë mbretërore në më pak se një vit.

Ndërkohë nga fotot vihen re të tjerë persona të cilët të kuruar si gjithmonë, do të shijonë dasmën mbretërore.

MUND TË JU PËLQEJNË