Janë dy fytyra shumë të njohura që tërheqin vëmendje vazhdimisht me dukjen e tyre.

Është fjala për këngëtaren e dashur Mihrije Braha dhe moderatoren më të shkathët Blerona Zeqirin, shkruan Kosovarja.

Dy personazhe krejtësisht të ndryshme në profesione, por kur vjen fjala tek vëmendja nuk mund ti ndash asnjërën, pasi që të dyja kanë rol të rëndësishëm tek secili njeri.

Mihrij dhe Blerona kryesisht për atë që përmenden, e ndoshta më shumë se për profesionin e tyre, është pamja e tyre dhe linjat perfekte, e që ky kombinim i bën të duken tejet joshëse.

Deri më sot jemi mësuar ti shohim në imazhe të ndara, dhe secila vetëm, por në ditën e sotme ato u bashkuan dhe sjellën fotografinë më të bukur dhe më të mahnitshmem. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË