Është ndër këngëtaret më të suksesshme e cila nuk ndalet duke sjellë këngët me të cilat gjithmonë kënaqë audiencën e saj, shkruan Kosovarja.

Një artiste dhe nënë për t’u marrë shembull, përflitet shumë për sukseset e saj, për emocionet e shumta që I dhuron publikut kudo që merr pjesë.

Pavarësisht angazhimeve të shumta, Aurela gjithmonë ndanë kohën për më të dashurit e saj, e që njëkohësisht përcjellë mesazhin se familja ka rëndësinë e vet.

Kësaj radhe ka ndarë kohën për më të shtrenjtin, babain e saj me të cilin shihet se ka mjaft ngjashmëri. Madje, ajo tregon shembullin më pozitiv, ku thotë se ai bën 10 kilometra ecjeçdo ditë, gjë që e mbanë super të shëndetshëm edhe në moshën 70 vjeçare.

E për këtë tregon vet imazhi./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË