Shumë pak ka informata për familjen e kryeministrit në ardhje, Albin Kurti, të cilët ekspozohen shumë pak në media.

Pasi publikuam foton e babit të Albin Kurtit, “Bota sot” ua sjellë fotot e dy vëllezërve të Albinit, Arianitin dhe Taulantin.

Arianit Kurti karrierën e tij e pati në Suedi në shkencat kompjuterike, ku gjithashtu është si asistent profesor në një nga fakultetet suedeze, ndërsa Taulant Kurtin mund ta njihni nga debati i një mosmarrëveshje me LDK-në në vitin 2014, në vendvotimin ku ai ishte kryesues.

MUND TË JU PËLQEJNË