Disa shenja zodiake janë më “tërheqëse” se të tjerët dhe ajo që vijon do të jetë një listë e shenjave nën të cilat fshihen gratë më të veçanta.

Ekspertët thonë se gratë e lindura nën shenjën e Peshqve, Ujori, Bricjapi, Shigjetari dhe Akrepi janë përgjithësisht më të bukura dhe tërheqin meshkujt shumë më tepër se të tjerët. Këtu janë karakteristikat kryesore të këtyre grave “speciale”:

Peshqit
Gratë e peshqve mund ta tërheqin lehtë një njeri thjesht për shkak të veprimeve të tyre të vogla. Gratë e peshkut janë plot besim dhe nuk janë aspak të frikësuara sa i përket ndjenjave.

Ujori
Gratë e lindura nën shenjën zodiakale të Ujorit kanë një qasje unike për të bërë gjëra dhe kjo i bën ato të duken të pavarur dhe të fortë.

Kjo cilësi i bën ato shumë tërheqëse, sepse ato janë në gjendje të mbrojnë veten dhe të marrin përgjegjësinë për veprimet e tyre. Ato kanë zgjuarsi të jashtëzakonshme dhe një mendje shumë të mprehtë.

Bricjapi
Ato mund të duken të ftohtë, por në realitet janë në gjendje të krijojnë marrëdhënie vërtet të kuptueshme dhe të thella.

Ato janë dashamirët më të mirë të zodiakut. Manipulimi i tyre nuk është një ide e mirë, gjithashtu sepse ato janë shumë inteligjente dhe nëse veproni, ato do të jenë krejtësisht të vetëdijshme.

Janë gra të pavarura që i bëjnë ato shumë tërheqës për meshkujt.

Shigjetari
Ato kanë një pamje të guximshme dhe aventureske të jetës dhe janë gjithmonë në kërkim të emocioneve. Gratë e Shigjetarit kanë një qëndrim të relaksuar ndaj jetës, sepse besojnë se gjërat gjithmonë do të përmirësohen.

Akrepi
Gratë Akrep janë shumë intensive në dashuri. Vendasit e shenjës do ta udhëheqin partnerin e tyre për të bërë përvoja të reja dhe për të kaluar nëpër dimensione të pashkelura.

Gjithmonë do të ketë diçka të re dhe emocionuese rreth marrëdhënies.

MUND TË JU PËLQEJNË