Që është shndërruar në senzacion në këto javët e fundit, dhe se vetëm emri i saj po sillet vërdallë mediave më së shumti kjo është dëshmuar përditë e më shumë.

Po flasim për këgnëtaren e njohur, Nora Istrefi, e cila qoftë me apo pa dashjen e saj, iu bë mediave pjesë e përditshmërisë së shkrimeve të tyre.

E gjithë kjo ndodhi për shkak të divorcit që pati me Robert Berishën, e që dyshja i dha fund dashurisë së tyre shumëvjeçare.

Ndonëse u njohën tek të tjerët me emrin e çiftit më të dashuar në estradë, kjo nuk zgjati shumë dhe mendimet e tyre u kthyen në kundërshtime me veprimet e tyre.

Sido qoftë, tashmë kjo gjendje është qetësuar paksa, dhe vetëm për diçka të madhe apo për ndonjë risi po përflitet emri i Norës.

Por, duke u nisur nga fakti se si ka mënyrat e saj të ngacmimit, asnjëri nga gazetarët nuk po mund të ndalë së shkruari për të.

Sepse sa ndalen së klikuari për të, menjëherë godet me ndonjë paraqitje të saj, ku me apo pa dashjen e mediave shndërrohet në lajm.

Paraqitjet e fundit të saj vërtetë janë bërë ashtu, e cila sikur befasoi me pamjen e saj të eksagjeruar.

Sikur photoshopi të jetë aq i tepruar dhe i tërë botoksi të dominojë mbit ë, sa nuk iu besuam syve se është ajo. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË