Nora Istrefi e ka sqaruar një herë e mirë raportin që e ka me Robert Berishën.

Këngëtarja rrëfeu shumëçka nga jeta profesionale dhe ajo private, si dhe natyrisht zbuloi planet për të ardhmen.

Meqë kohën e fundit ka qenë shumë e komentuar për lidhjen me Robertin, këngëtarja ka sqaruar se a janë çifti bashkë.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm ku gjendet intervista e plotë e Nora Istrefit dhe mësoni se çfarë tha ajo.

MUND TË JU PËLQEJNË