Që kur është përhapur lajmi për ndarjen e Robertit dhe të Norës nuk janë ndalur thashethemet dhe fjalët kundrejt ish-çiftit.

Sa e fajësojnë atë sa këtë, rrjedhimi i fjalëve dhe i paragjykimeve nuk dihet se ku do të shkojë për të dy, shkruan Kosovarja.

Përderisa të gjithë janë bërë vesh me vesh për diskutimin e kësaj punë, dikujt tjetër nuk i intereson fare se çfarë po thojnë për ta.

Ata janë vet Roberti dhe Nora, të cilët të dy gjenden në pushime, por që kuptohet ndaras e jo së bashku si dikur.

Sa nga Roberti edhe nga Nora po ka aktivitete dhe gjallëri sa i përket postimeve dhe aktivizimit në rrjetet sociale.

Sa sjellin nëjri sa tjetri fotografi, që nganjëherë kanë ditur të ngjallin edhe lloj lloj dyshimesh.

Por, këtë herë nga ana e Norës ndodhi më ndryshe. Ajo erdhi e rregulluar dhe e kuruar deri në detajin e fundit, përderisa fustani i kuq i shkonte shumë për fytyre.

Në këtë ditë të ftohtë, Nora po që i ndezi zemrat e të gjithëve me shfaqjen e saj, sa me shumë gjasë edhe Robertin do ta bëjë pishman që janë ndarë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË