A keni dëgjuar për “Ntp. Zymeri”? Është kompania më profesionale, serioze dhe e njohur për përpunimin e metaleve.

E themeluar në vitin 2001 si biznes i vogël familjar, sot “Ntp.Zymeri” ka arritur që falë kualitetit dhe cilësisë së pa krahasueshme, të shndërrohet në një nga firmat më të mëdha të këtij profili.

Kompania për përpunimin e metaleve, “Ntp.Zymeri”, ka shtrirje në Kosovë, rajon, por që produktet e veta i importon dhe shet edhe në Evropë, ku kanë kërkesa të shumta.

Cilësia e garantuar e mallit, ka bërë që kjo firmë të jetë në krye të listës së më të kërkuarave për: grila metali, këndë nga metali, rrethoja metali, etj.

Një vizitë në “Ntp.Zymeri”, të bindë se edhe në Kosovë realizohet punë profesionale dhe punohet me korrektësi dhe dinjitet të jashtëzakonshëm, shkruan “Kosovarja”.

Më poshtë, shihni disa nga punimet dhe gjeni kontaktet e “Ntp.Zymeri”.

MUND TË JU PËLQEJNË