Një emër me peshë të madhe në skenën muzikore të zhanrit popullor është edhe këngëtarja e mirënjohur Remzie Osmani.

Me një bagazh të stërmbushur me këngë e suksese ajo vazhdon të mbetet më e pëlqyera ndër Bilbilat e Mushtishtit.

Zëri i saj i artë ka bërë që Remzia të jetë edhe ndër këngëtaret më të kërkuara me një profesion tashmë të dëshmuar.

Përveç, si një këëngëtare e dashur nga publiku ajo cilësohet edhe si një grua e bukur dhe shembull për gratë tjera.

Jo rrallë herë Remzia ka marrë vëmendje me paraqitjen e saj duke sfiduar moshën e duke ngjasur me vajzat e reja.

Së fundi, ajo vie me një selfie ku vë në pah nurin e bukurisë së saj, e që padyshim meriton të thirret edhe ‘ikonë e bukurisë’./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË