Robert Berisha është një ndër këngëtarët më të njohur shqiptarë dhe shumë i preferuar nga publiku.

Me natyrën e tij të drejtpërdrejtë, Roberti ka fituar zemrat e të gjithëve, por edhe me format e tij trupore.

Kjo pasi ai ka pasion të dytë në jetë përveç muzikës edhe palestrën.

Sa herë është pyetur nëpër intervista për pasionin karshi ushtrimeve fizike, ai ka thënë se nuk ka gjasa që t’i lërë ushtrimet dhe palestrën.

Berisha po ashtu ka një trup të ndërtuar mirë dhe me muskuj voluminozë, ndërsa këngëtari nuk peshon edhe pak.

Ai e ka zbuluar në Instagramin e tij se sa peshon, dhe është saktësisht 91.3 kilogramë!

MUND TË JU PËLQEJNË