“Mos ma lësho dorën”, është seriali i ri që ka filluar të transmetohet.

Rrëfim shumë i veçantë, kryeprotagonistë me karaktere të paharrueshme e bëjnë këtë serial të pëlqehet nga publiku.

Pjesë e serialit janë aktorë të ndryshëm, të cilët i pamë edhe ne seriale tjera. Në mesin e tyre është edhe aktorja Cemre Gümeli në rolin e “Xhansus”.

Në rolin e saj ajo luan një karaktet të një vajzë e cila ka përfunduar shkollimin dhe është punësuar si arsimtare në një shkollë. “Xhansu” ndikohet shumë nga nëna e saj, e cila vazhdimisht nxit probleme mes “Xhansus” dhe “Azrës”.

Aktorja jashtë këtij roli është një person ndryshe por, e lidhur shumë me botën e artit. “Xhansu” ka lindur në vitin 1991 dhe tani është 27- vjeçare, megjithatë pamja e saj bie në kundershtim me këtë moshë.

Cemre ka mbaruar fakultetin e Arteve dhe Menaxhimit të Kulturës në Universitetin Bilgi të Stambollit. Përveç aktrimit, aktorja ka talent edhe për piano si dhe ka luajtur balet për shumë vite. 27-vjeçarja ka marr pjesë edhe në seriale tjera si dhe në disa shfaqje tatrale./21media/

 

MUND TË JU PËLQEJNË