Ajo që i siguroj famë Afrona Dikës, pa dyshim që është pamja e jashtme. Sytë e shkruar u bënë çelës suksesi për biondinën e bukur kosovare, por që jeton në Zvicër, shkruan “Kosovarja”.

Afrona është rritur larg trojeve shqiptare, por lidhja me vendin e origjinës ka qenë dhe vazhdon të jetë shumë e fortë.

Afrona vepron në Zvicër, por thuhet se së shpejti do të vendoset në Kosovë, pasi do të martohet me Bleron, me të cilin është e fejuar prej disa vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse modele, Afrona shpesh ka pasur problem me mbipeshën. Dikur, madje ka qenë mjaft e trash./Kosovarja/