Edhe pas ndarjes së tyre emrat e tyre vazhdojnë të përfliten në mediat rozë. Madje, shpesh edhe me më shumë se gjatë kohës sa ishin çift, shkruan “Kosovarja”.

E vetmja gjë që bashkon çiftin pas ndarjes është djali Roani.

Të dy protagonistët vazhduan jetën e tyre, por vëmendja më shumë u fokusua te Majlinda.

Çdo lëvizje e çiftit u përcjell me kuriozitet se a po flasin, apo takohen, si i kanë raportet pas ndarjes e çdo gjë tjetër.

E së fundi, Majku me veprimin e tij ka dëshmuar se ai dhe Majlinda mbajnë ende raporte me njëri- tjetrin e kjo më shumë për hir të djalit.

Në fund të fundit janë prindërit e Roanit, s’ka si të jetë ndryshe./Kosovarja/.

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË