Seriali, ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ është një ndër më të popullarizuarit jo vetëm në Turqi por edhe më gjerë.

Sukses të madh arriti të ketë edhe në publikun shqiptar.

Personazhet e këtij seriali u bënë tejet të pëlqyer për publikun e një ndër ta është edhe roli i Omurit.

Vogëlushja tani duket se është rritur dhe mezi po mund ta njohim./ORAinfo/.

MUND TË JU PËLQEJNË