Ariana Fejzullahu është ndër blogeret më të njohura dhe më të kërkuara në vend.

Ajo ka pasur një qëllim të vetëm që hap pas hapi e ka realizuar me një bindje të fortë dhe besim të plotë, shkruan Kosovarja.

Për atë që ia ka falur jeta është parë me qindra e qindra herë, por që i jep hjeshi dhe kuptim secilës veshje dhe dukje sytë tanë vetëm këtë kanë parë, andaj edhe jo më kot po ka me çfarë ta afrojë publikun afër vetes.

Ariana përveç veshjeve dhe dukjeve përrallore prezantohet shpesh edhe me gjëra të tjera si p,sh vetura, ushqime, firmato duke mos lënë anash edhe piercing në hundë të cilat janë shumë koherente viteve të fundit.

Me këtë të fundit na u shfaq sot duke treguar se ka realizuar një piercing të ri në hundë.

Por, siç kuptojmë, jo fort iu gëzua këtij veprimi, pasi dukej sikur i ka rënë pishman tek u shfaq shumë e mrrolur dhe nervoze, sikur të mos kishte marrë pëlqimin e të shoqit.

Çfarë po iu merr mendja juve, e mori pëlqimin nga Ermali a jo?

 

MUND TË JU PËLQEJNË