Chris është një dele e pazakontë. Ajo u largua nga kopeja rreth 5 vite më parë dhe u shfaq në një moment kur askujt nuk ia priste mendja. Gjatë gjithë kohës që kishte humbur, delja kishte jetuar në pyje, ndërsa kur u shfaq, kishte në shpinë plotë 40 kilogramë lesh.

Ian Elkins, një bari i njohur, iu përgjigj kërkesës për ta qethur dhe pas më shumë se 40 minutash u arrit që t’i hiqnin deles nga shpina plot 40,45 kg. Një rekord real që e bëri delen të hyjë në librin e rekordeve Guinnes!

Tani Chris është mirë dhe është rikthyer në kopenë e saj.

MUND TË JU PËLQEJNË