Big Mama është një këngëtare tejet e pëlqyer dhe e përfolur shqiptare.

Ajo që e bëri atë në qendër të medieve dhe të publikut është ndryshimi që ajo bëri në pamje duke i larguar kilogramët e tepërt.

Big Mama është tejet aktive edhe në rrjete sociale me postime të panumërta.

Ajo sonte do të përformojë në dasëm në Tetoivë.

Ndërsa me fustanin që ka veshur, ajo po duket një princeshë e vërtetë.

MUND TË JU PËLQEJNË