Së fundi e gjithë vëmendja e medias u orientua tek këngëtarja Violetë Kukaj.

Ajo u vu në fokus të gazetarëve për shkak të jetës së saj private. U fol e përfol gjerësisht se Violeta dhe bashkëshorti i saj Faiku i kanë ndarë rrugët e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Faiku ka treguar publikisht se ishte dashuruar në Violeten pasi e pa tek interpretonte këngën “Eja ti” në “Akordet e Kosovës”, ku ai ishte betuar që ajo do të behej e tij.

As Violeta e as Faiku ende nuk e kanë konfirmuar ndarjen. Deri tani gjithçka ka rrjedhur në formën e thashethemeve, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË