Nëse dikush ju ofroi para për të lënë mikun tuaj më të mirë përgjithmonë, a do ta bëni? Dhe sa do të kushtonte të shkatërrosh miqësinë tënde?

Një studim i ri ka zbuluar se shumë britanikë do të ishin të gatshëm të thonë lamtumirë shokut më të mirë të tyre për vetëm 131,000 funte.

Nga të gjithë ata që u morën në pyetje, ata që jetonin në Liverpool u gjetën të jenë ‘më pak besnikë’ ndaj shokëve të tyre, duke thënë se ata do të kishin nevojë vetëm për £ 62,000 funte për të shkatërruar miqësinë.

Ndërkohë, ata në Glasgou, do të kishin nevojë për një shumë pak më të madhe, pasi ata kërkuan një shumë prej £ 200,000 funte për të bërë veprën.

Krahas kësaj, anketa shqyrtoi edhe qëndrimet ndaj miqësisë dhe është e drejtë të thuhet se ne të gjithë mund të jemi shumë mizorë për shokët tanë.

Ndërkohë, Kim Mills, menaxher në ë Foxy Bingo, tha: “Ky studim është një vështrim interesant në natyrën e miqësisë. Megjithëse disa njerëz do të shisnin mikut të tyre më të mirë poshtë lumit për disa para, është e sigurt se shumica e britanikëve vlerësojnë miqësinë dhe janë besnikë ndaj shokëve të tyre “.

MUND TË JU PËLQEJNË