Kim Kardashian u bë e famshme me trupin e saj por edhe biznesi po i shkon shumë mirë.

Ajo ka hedhur në treg linjën e re të të brendshmeve në formë korseje dhe mund të themi me plot gojën se ka bërë namin.

Nuk kanë kaluar as dy minuta nga hedhja në treg e kësaj linje dhe ajo rezultoi me një fitim prej 2 milion dollarësh.

Një fitim marramendës në kaq pak kohë nuk e kishte menduar askush.

 

MUND TË JU PËLQEJNË