Vitamina E është e shkëlqyer kur bëhet fjalë për rrudhat në fytyrë.

Pa përdorur ndërhyrje kirurgjike, por me vetëm këtë vitaminë, ndihmon shumë në heqjen e rrudhave dhe forcimin e lëkurës, shkruan Bright Side.

Disa efekte të kësaj vitamine janë:

-Ndihmon në heqjen e rrudhave

-Minimizon pamjen e plagëve

-Parandalon kancerin e lëkurës

-Lagështon lëkurës

-Mbron nga dielli.

Aplikoni vajin e vitaminës E e pastaj bëni fytyrës ushtrime, dhe do të shihni rezultate të shpejta.

MUND TË JU PËLQEJNË